Verwelkom de zon en ga op een digitaal dieet

Verwelkom de zon en ga op een digitaal dieet

Yes, lente!!
De perfecte tijd voor weer een nieuwe variant op gezelligheid!
De bloemen gaan weer bloeien, de koe springt de wei in en lammetjes worden geboren. Dit alles omdat de zon weer schijnt en deze zin geeft om weer naar buiten te gaan. Dat werkt voor jou toch ook zo?
Of zit je nog even liever binnen achter je laptop, tv of telefoon? Dat is jammer, want zo mis je de eerste zonnestralen die ook jou een heerlijk zongebruinde snoet kunnen geven. Stop met digitaal doordrukken en verwelkom de zon!

Digitaal doordrukken? Laat dat even lekker waaien.

Speciaal voor jou een bijzonder gezelligheidsrecept het ‘Digitaal Dieet’. Deze gaat je zeker helpen om nog meer van het voorjaar te genieten.

Zodra je op dieet gaat, wat in vele gevallen betrekking heeft op eten, stop je nooit helemaal met eten. Je gaat alleen wat beter met je voeding om, om er uiteindelijk een optimaal gevoel aan over te houden. Zo is het ook met het ‘Digitale Dieet’. Tuurlijk kunnen we helemaal niet zonder onze digitale hulpmiddelen. Alleen daar waar het teveel is en we gaan staren naar zaken waar we helemaal niet in geïnteresseerd zijn kunnen we winst boeken. In plaats van je te verdiepen in het leven van een broer van een vriendin van je oude klasgenoot die zich bezig houd met zeer vreemde manieren van ontspannen houd je, na het volgen van dit dieet, meer tijd over om te genieten. Bijvoorbeeld van de zon!!

Hoe cliché het ook klinkt, ik ga hem toch nog eens herhalen
Het is de zon op je snoet die jou kan laten stralen

dikke tip van de gezelligheidsgids

Dus waar wacht je nog op? Een slimme manier om dit dieet te volgen is om het bijgevoegde pdf te printen. Dit zorgt ervoor dat je niet op je telefoon hoeft te kijken. En zo ben jij direct begonnen met je ‘Digitaal Dieet’

Succes!

Ga naar de link: 006 Digitaal Dieet – om dit recept uit te printen

Share this...
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *