Dans je dansje

Dans je dansje

Wanneer we kijken naar ‘the voice of Holland’ willen we goed kunnen zingen. Als we dan ‘so you think you can dance’ bekijken lijkt dansen ons ook wel leuk. Maar we denken niet in het bezit te zijn van dit zang of dans talent dus we houden ons in. Super jammer, want het kan zo fijn zijn, even lekker dansen of keihard meezingen met die ene mooie plaat. Zing jezelf tevreden en dans je dansje.

Dans je dansje

Om meer gezelligheid te ervaren zullen we de ‘NCOI’ slogan ‘hoe hoog leg jij de lat?’ als volgt kunnen beantwoorden: ‘Welke lat?’ In een maatschappij waarin zo goed als alles meetbaar is vergeten we soms de echte gezelligheid. Want rondom echte gezelligheid is geen lat te bekennen, hier wordt je niet beoordeeld of veroordeeld. Wanneer het echt gezellig is ben je wie je bent, met of zelfs zonder een bijzonder talent. De mensen waarmee je ‘het leven viert’ vragen niet naar jou bezit of jou unieke selling points. Zij zien wie je werkelijk bent en voelen de waarde van het samenzijn zonder enige maatstaaf.

Geen latjes leggen of meetbare samenkomst maar gewoon gezelligheid.

En om jezelf eens lekker even vrij te voelen kan het onderstaande gedicht je op weg helpen. Eerst in je eentje, later mogelijk met wat goede vrienden erbij. Maar doe je ding, dans en zing, het maakt niks uit hoe groot of klein je talent, zolang je maar lekker helemaal jezelf bent.

Share this...
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

Eén gedachte over “Dans je dansje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *