Gezelligheid in de sneeuw

Gezelligheid in de sneeuw

En dan is alles om je heen even anders. Koud, wit met dwarrelende vlokjes om je heen. Jouw kans om te gaan spelen! Bouw een sneeuwpop, slee van een berg of gooi een koud balletje sneeuw de lucht in.

verwondering in de sneeuw

Bijzonder eigenlijk hoe het werkt. Razend snel wennen we aan onze omgeving. We lopen met regelmaat voorbij aan al het moois wat deze omgeving ons biedt. Een mooie zonsopkomst of zoals gister in ‘hart van Nederland’ te zien: “Veel enthousiasme over superbloedmaan: ‘prachtig en spectaculair”. kan het verschil maken. Even ben je verwonderd. Even sta je stil van al het moois wat gratis, in jouw omgeving te bewonderen is. En dan, weer door.

Toch jammer om je niet vaker te laten verwonderen door je omgeving. Vandaag is hier een uitgesproken kans voor. De sneeuw valt en je omgeving veranderd in een uurtje tijd van een ‘normaal’ landschap in een fris wit geheel. Vlokjes dwarrelen en alles wordt, voor even, bedekt met een mooi laagje sneeuw.

En dan is alles anders
dwarrelend, wit, overal om je heen
de wereld vertraagd

Geheel gratis komen er ook mogelijkheden voorbij om weer te gaan spelen. Speel buiten, maak een sneeuwpop, rol een sneeuwbal of slee zoals je nog nooit hebt gesleed. Blijf binnen, verwarm je huis een tikkeltje extra en kijk door het raam naar de dwarrelende vlokjes die zachtjes neer vallen.

Hoe gezellig wil je het hebben? Een omgeving waarbij je jezelf extra kan verwonderen. Een speels buiten zijn of een warm binnen blijven.
En vind je het alsnog moeilijk je te verwonderen. Doe dan mee aan de onderstaande Challenge “verwonder jezelf”.

Binnen 28 dagen kun jij ook weer extra bewust jezelf verwonderen over je omgeving. En heb je jezelf een heerlijk gratis cadeau gegeven. Doe je mee?


Verwonder jezelf ‘de 28 dagen challenge’


Share this...
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *