Een nieuw ‘rommel vrij’ jaar, met meer plek voor gezelligheid

Een nieuw ‘rommel vrij’ jaar, met meer plek voor gezelligheid

We kijken terug op de feestdagen. Hopelijk voor iedereen dagen waarbij gezelligheid centraal heeft gestaan. De donkere dagen werden gevuld met het licht van de kerstboom en mogelijk de vele kaarsjes die zijn ontstoken. We hebben gegeten en geproost en beloftes gemaakt die we mogelijk over enkele dagen alweer nuanceren.

We hebben terug gekeken op een mooi jaar of je bent juist blij dat het jaar voorbij is. Kortom een geheel nieuw jaar staat voor je klaar. Een jaar om lekker door te gaan of nieuwe kansen te gaan nemen. Maar 2019 wordt ‘het jaar’ waarbij nog meer gezelligheid niet mag ontbreken.

Bij fijne momenten zou ik je heel stevig vast willen houden

Bij nare momenten, verstrijk je naar mijn inzicht, nooit snel genoeg

Behalve bij gezelligheid want gezelligheid kent geen tijd

Een heerlijk plan, toch? Om meer gezelligheid in je leven te laten. Gedurende het komende jaar zal ik je daarbij graag helpen. En om maar meteen te beginnen, staat er direct een gezelligheidsrecept voor je klaar.

Nu de kerstboom je nog een beetje treurig aan staat te kijken komt het moment van ‘opruimen’ dichtbij. Laten we dat opruimen eens wat vergroten door met het weghalen van je kerstboom direct alle andere overtollige ‘rommel’ de deur uit zetten. Hoe je dit ‘verantwoord’ doet, lees je in het volgende recept. En echt waar zodra de rommel je huis uit is, ga je zien dat er plaats is gemaakt voor een heerlijke portie gezelligheid.

Share this...
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

2 gedachten over “Een nieuw ‘rommel vrij’ jaar, met meer plek voor gezelligheid

  1. Toevallig vandaag hier ook de kerstboom weg gedaan en ondanks dat ik de gezelligheid mis van de lichtjes ook weer rust door de ruimte en het hebben van een opgeruimd gevoel.
    Vanavond gezellig de kaarsjes aan en genieten! ❤

    1. Wauw, goed bezig linda! Onze kerstboom staat nog maar er is al heel veel ‘rommel’ het huis uit.
      Geniet ze met de kaarsjes aan vanavond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *