happy traveler

happy traveler

Ervaar jij ook een gevoel van sleur zodra je in de file staat?

Heb je een hele dag gewerkt, geeft de tijd aan dat het moment is aangebroken om richting huis te gaan, mag je er nog een uurtje bij optellen. Terwijl je eigenlijk werk hebt gekozen waarvoor je in het weekend maar 15 minuten reistijd hebt, sta je iedere ochtend en avond braaf een klein uurtje in de rij. Verloren tijd, of toch niet?
Met dit gratis cadeau is het alles behalve verloren tijd. Dit is het moment om even helemaal tot jezelf te komen. Daar in die rij ben je niet de brave werknemer of de verantwoordelijke papa/mama maar gewoon even lekker helemaal jezelf.

We leven een druk leven. Hoge verwachtingen en onhaalbare eisen worden dagelijks aan ons gesteld. Het meest succesvol in je werk, de ideale partner, een fijn huis om in te wonen, de zeer verantwoordelijke ouder en de looks van Justin Beeber. Want we willen blijven roepen dat het goed met ons gaat.

We werken hard, verdienen veel en kunnen alles doen wat we willen doen.

En toch kan die luxe lease auto met stoelverwarming en elektrisch bedienbare deuren soms even wat onbehaaglijk voelen. Want hoeveel extra’s je auto ook bezit, ook jij moet in de rij. Samen met al die andere, succesvolle baanbezitters. En dan kan succes even minder fijn voelen. Tenzij je deze rij als gratis cadeau van de dag durft te gaan zien. Met de nieuwe campagne NOMO in acht genomen. Want bij dit gratis cadeau mag je even lekker offline.

Vele onderzoeken hebben aangetoond dat het los laten van het werk voordat je thuis bent van grote meerwaarde is voor een stressvrij leven. Maar hoe doe je dat dan zodra je in de file staat? Duik je in je telefoon om nog even een enkele afspraak te maken al dan niet te verzetten of durf je te zeggen ‘ik was offline want ik zat in de auto’ . De laatste optie in niet alleen een heel veilig besluit maar hiermee kies je ook voor een moment van rust. En zodra je hiervoor kiest, doe je jezelf een mooi cadeau.

Nu zou je kunnen zeggen: ‘nou dat is wel een heel saai cadeau’. En dat kun je er inderdaad van maken. Maar, je kunt er op geheel eigen manier invulling aan geven. Luister bijvoorbeeld eens naar je favoriete Play list en zing eens even lekker hard mee. Of ga eens bewust ademhalen, want dat was je vast even vergeten tijdens die belangrijke vergadering waarbij veel beslissingen vielen. Oefen je ‘Spaanse’ uitspraak wanneer je in de zomer richting de Costa’s gaat. Of, en daar bevindt zich het mooiste deel van dit cadeau, maak eens op een grappige manier contact met degene die naast je, in diezelfde rij staat. Op voorwaarde dat jullie wel beide echt stil staan. Maar een knipoog, glimlach, handgebaar of vriendelijke blik kan nooit kwaad. Jullie zitten beide in hetzelfde schuitje. En hebben beide de keus om er iets treurigs of iets gezelligs van te maken. Kies maar voor het laatste en je zult zien dat de reis een stuk aangenamer verloopt en je voor je idee vele malen eerder thuis arriveert.

Want gezelligheid, ook in de file, kent geen tijd.

 

 

 

 

 

Share this...
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *