Gezelligheid, dankzij een Happy Free Me

Gezelligheid, dankzij een Happy Free Me

Beste lezers,

Om verschillende redenen ben ik gestart met deze blog:

  1. Er kan altijd wel wat gezelligheid bij in deze wereld.
  2. Ik gun iedereen een prachtig en vooral gezellig leven.
  3. Mijn ideeën zijn oneindig en ik deel ze graag.
  4. Het leven is mooi en delen maakt gelukkig.

Ruim een jaar geleden werd ik me ervan bewust dat er nog geen www.gezelligheid.net op het internet was. We kunnen tegenwoordig werkelijk alles vinden via de zoekmachines maar gewoon ‘echte’ gezelligheid nog niet. Op dat moment werkte ik in de zorg, én ook daar werd de gezelligheid voor mijn gevoel “wegbezuinigd”. Kortom, voldoende redenen om iets met dit “tekort” te gaan doen.

Na een zoektocht rondom het thema ‘gezelligheid’ zijn jullie zojuist beland op de uitwerking hiervan – mijn blog “gezelligheid.net” – welkom. Een blog waarop je gezelligheidstips in de vorm van gezelligheidsrecepten, gratis cadeaus en persoonlijke rituelen zal vinden. Het idee is dat ik deze recepten, cadeaus en rituelen met regelmaat ga aanvullen, zodat ik continue een inspiratiebron kan zijn voor iedereen die op zoek is naar beetje meer gezelligheid.

Daarnaast deel ik mijn bevindingen en ervaringen rondom gezelligheid en een fijn leven graag met jullie middels mijn blogs. Mijn droom: een stukje inspiratie bieden voor mensen die daar op dat moment naar op zoek zijn – een gezelliger leven.

Voor nu enjoy,  “Be Happy – Feel free én Stay me”.

 

Share this...
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on Facebook
Facebook
0Email this to someone
email

2 gedachten over “Gezelligheid, dankzij een Happy Free Me

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *